3 oktober 2018

Vorige Artikel 3 van 22 Volgende

De lolly

Zo nog even op de valreep op "woensdag is blog dag", een blog van mij. Niet omdat ik geen inspiratie heb, maar omdat ik vandaag bezig ben geweest met het vernieuwen van mijn home pagina. Zelf vind ik het wel goed geslaagd. Het was een heel gedoe om de plaatjes er op te krijgen. Maar gezien mijn gebrek aan digitale kennis staat er nu toch maar mooi een homepagina met interne links!

Klik maar op het eerste plaatje en zie wat er gebeurd...

Vanmiddag kreeg ik in de namiddag nog een doosje binnen met hele leuke nieuwe gadgets, denk aan een puzzel van Escher, een tijger van hout als 3D puzzel en alles past weer door de brievenbus. Binnenkort zal ik deze items in de shop plaatsen.

Vandaag kreeg ik mijn code binnen om ook te verkopen via bol.com. Ik zal me daar morgen mijn eens mee bezig gaan houden.

Maar goed mijn blog heet niet voor niets de lolly en daar zal ik jullie iets over vertellen.

De schrik schoot er afgelopen maandag avond letterlijk even in. Samen met man en zoon sloten wij de Joustermerke af, met een avondje op de kermis met aansluitend het vuurwerk. Onze dochter was voor de vierde avond op rij met vriendinnen op stap. Wij belandden gedrieën bij de welbekende muntjesschuivers. Voor €20,00 hebben wij de hele avond veel plezier gehad.

Omdat een schoolvriendje van onze zoon wat punten overhad, werden er lolly's "gekocht". Onze zoon kreeg er ook 1. Op een gegeven moment was het stokje er af gegaan. Hij is er inmiddels achter gekomen dat praten en ademen niet samen gaan, want de lolly schoot zo het "verkeerde" keelsgat in. (Spreekwoordelijk dan hè? Want we hebben er natuurlijk maar 1, heeft meer te maken met het afsluiten van het strotteklepje). Nou je raadt het al, de lolly zat in de keel.

Op dat moment begon ook nog het vuurwerk te knallen, dus was het ook nog eens lastig communiceren. Onze zoon raakte toen wat in paniek. Op de rug slaan had niet geholpen (hij vertelde na afloop dat het klopjes waren die ik had gegeven, en geen slagen... Nee hè hè wie slaat zijn kind nou?) De heimlich greep had ook niet geholpen. Toen mijn man erbij kwam en een vinger in zijn keel stak, gaf hij midden op de kermis over en vloog de lolly eruit!

Het was een indrukwekkend einde van de Joustermerke!

Mocht je nog even willen klikken op het eerste logo op de homepagina?

https://www.prutselhuis.nl/

Wil je reageren op deze mail? Het mag! Ik zou het leuk vinden.

https://www.prutselhuis.nl/guestbook/

Tot volgende week!

  • Logo Prutselhuis

Welkom bij Prutselhuis!

Je bent nu namelijk in dé juiste webshop beland voor unieke, originele en betaalbare brievenbuscadeautjes. 

Prutselhuis biedt voor ieder wat wils uit het ruime assortiment. 

Wil je iemand verrassen met een kadootje van Prutselhuis? Geef dan een ander afleveradres door. Onze cadeautjes worden verrassend leuk ingepakt, waardoor de ontvanger het idee heeft een echt cadeautje te ontvangen!

Vergeet de GRATIS kaart niet op te geven bij je bestelling!

 

 

Gratis cadeautje bij je bestelling boven €15!

(excl verzendkosten van slechts € 2,99 per brievenbusverpakking)

Gastenboek

  • 30-08-2018 - Hallo Petra
    Hierbij wil ik je even laten weten dat ik...  lees meer
  • 29-08-2018 - leuk om te lezen Petra lees meer
  • 08-06-2018 - Hoi Angelique

    Fijn dat de sleutelhanger zo goed ontvangen is. Dat...  lees meer
Plaats een bericht
© 2017 - 2018 Prutselhuis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel