Privacy beleid

Privacy wet Prutselhuis

Prutselhuis, gevestigd aan Want 3 8502BT Joure, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
Contactgegevens:
https://www.prutselhuis.nl Want 3 8502BT Joure  0615508812

Petra de Jong is de Functionaris Gegevensbescherming van Prutselhuis Hij/zij is te bereiken via info@prutselhuis.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Prutselhuis verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je
een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- Locatiegegevens
- Gegevens over jouw activiteiten op onze website
- Internetbrowser en apparaat type
- Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@prutselhuis.nl, dan verwijderen wij deze informatie.
Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Prutselhuis verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van jouw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Om goederen en diensten bij je af te leveren
- Prutselhuis analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
- Prutselhuis verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Prutselhuis zal je gegevens niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk is. Om de dienstverlening te waarborgen. De termijn is maximaal 26 maanden, gerekend vanaf de datum van de gerelateerde dienstverlening, tenzij een wettelijke verplichting een andere termijn voorschrijft.
 
Delen van persoonsgegevens met derden

Prutselhuis verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Prutselhuis blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.
Jouw gegevens worden gedeeld met de volgende organisaties:
·          Mijnwebwinkel, voor het afhandelen van boekingen en facturen
·          MOLLIE,  voor het afhandelen van betalingen
·          ABNAMRO, voor het afhandelen van betalingen
·          De Belastingdienst, vanwege wettelijke verplichtingen
·          POST NL, Voor het bezorgen van de brievenbuscadeautjes

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Prutselhuis gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Prutselhuis en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@prutselhuis.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van jeidentiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Prutselhuis wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Prutselhuis neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@prutselhuis.nl

  • Logo Prutselhuis

Welkom bij Prutselhuis!

Je bent nu namelijk in dé juiste webshop beland voor unieke, originele en betaalbare brievenbuscadeautjes. 

Prutselhuis biedt voor ieder wat wils uit het ruime assortiment. 

Wil je iemand verrassen met een kadootje van Prutselhuis? Geef dan een ander afleveradres door. Onze cadeautjes worden verrassend leuk ingepakt, waardoor de ontvanger het idee heeft een echt cadeautje te ontvangen!

Vergeet de GRATIS kaart niet op te geven bij je bestelling!

 

 

Gratis cadeautje bij je bestelling boven €15!

(excl verzendkosten van slechts € 2,99 per brievenbusverpakking)

Gastenboek

  • 30-08-2018 - Hallo Petra
    Hierbij wil ik je even laten weten dat ik...  lees meer
  • 29-08-2018 - leuk om te lezen Petra lees meer
  • 08-06-2018 - Hoi Angelique

    Fijn dat de sleutelhanger zo goed ontvangen is. Dat...  lees meer
Plaats een bericht
© 2017 - 2018 Prutselhuis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel